Diensten

Diensten

Een totaalpakket aan diensten onder 1 dak

Van APK keuring tot winterbanden

Aircoservice
Zoals ieder onderdeel van uw auto heeft ook uw airco regelmatig onderhoud nodig. Wij bieden daarvoor een volledige service aan, van onderhoud tot vervanging van defecte onderdelen en het opnieuw vullen met koelmiddel.

APK keuring
Ook voor uw APK keuring kunt u bij ons terecht. Deze wordt uitgevoerd volgens de regelgeving van de RDW. Als u een afspraak maakt kunt met een kopje koffie meekijken tijdens de keuring. U hoeft de auto dan niet te missen en kunt hem direct weer meenemen. Afhankelijk van de toestand van de auto duurt een APK keuring zo'n 45 tot 60 minuten. Heeft u geen tijd om te wachten? Zodra de auto klaar is krijgt u van ons een belletje.

Onderhoud en reparatie
Zoals alles moet ook uw auto goed onderhouden worden. Wij verzorgen het onderhoud en reparatiewerkzaamheden aan alle merken auto's. Denk hierbij aan (winter)banden, de opslag van banden, uitlijnservice, remmen of een reparatie aan het stroomcircuit. Wilt u advies over een reparatie of een prijsopgave van uw auto? Neem dan
contact op.

Schadebemiddeling
Bent u klant bij onze garage en heeft u per ongeluk schade gereden? Wij verzorgen voor u de reparatie en kunnen optreden als schadebemiddelaar. Dit besteden we uit aan een bedrijf dat aangesloten is
bij schadenet. Zij regelen de volledige schadeafhandeling voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Storingsdiagnose
Elektronica speelt een steeds grotere rol in het functioneren van uw auto. Storingen kunnen optreden in het motorische gedeelte, maar ook in elektronisch aangestuurde comfort- of veiligheidssystemen, zoals de airco, airbags of ABS. Wij beschikken over de kennis, ervaring en de juiste uitleesapparatuur voor het uitlezen van diverse storingen.
 

Vanaf het begin hebben wij ons verder verdiept in de auto elektronica en blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen door het volgen van cursussen. Wij doen dit bij GMTO, een bedrijf dat sinds 1987 actief is in de techniek van de auto elektronica en waarbij wij zijn aangesloten en waarvan wij sinds enkele jaren erkend storingsdiagnose specialist zijn.  Tevens hebben zij een eigen en uniek informatiesysteem ontwikkeld waarover wij kunnen beschikken en waarmee, tezamen met een Atis scope, wij over een uniek meetsysteem beschikken om de problemen in de elektronica aan te pakken.

APK keuring Barendrecht
APK keuring Barendrecht